Inmiddels is Petit restaurant Chris alweer vele jaren gevestigd aan Amersfoortseweg 13 in Doorn en een begrip in het dorp geworden.

Petit restaurant Chris is het voormalige Lehman. Lehman begon in 1969 als een automatiek op de hoek van de Amersfoortseweg en de Dorpsstraat.
Na de eerste verbouwing werd de automatiek uitgebreid met een aantal tafels en stoelen.

In 1988 volgde een grotere verbouwing en werd het pand van de buren erbij getrokken, daardoor ontstond er ruimte voor maar liefst 50 zitplaatsen en het terras bood nog eens extra ruimte met zoʼn 50 zitplaatsen. De snackbar werd een lunchroom met veel verse producten, zoals warme pistoletjes en verse espresso.

Muurfoto

Ook begonnen we met het maken van ambachtelijk vers Italiaans ijs. Voor die tijd was dat zeer vooruitstrevend, en met deze succesvolle formule werkt Lehman nog steeds en dat is uniek te noemen in deze branche. Petit restaurant Chris mag zich inmiddels gediplomeerd ijsmaker noemen, wij gebruiken voor het maken van vers ijs, Italiaanse producten.

Petit restaurant Chris is een lunchroom tevens ijssalon en in onze cafetaria bieden wij een ruim assortiment aan heerlijke snacks en natuurlijk frites.
Via de website of telefonisch kunt u ook vers belegde broodjes bestellen die dan op locatie geleverd kunnen worden.